طراحی سونا و جکوزی
اهمیت نکات اجرایی در طراحی سونا و جکوزی برای بهرهبرداری بهینه کاربران بسیار حائز اهمیت است. در اجرای یک پروژه طراحی سونا و جکوزی، برخی نکات کلیدی و اجرایی وجود دارند که نقش بسزایی در نتیجه نهایی این پروژه ایفا میکنند. به عنوان مثال، انتخاب متریالها با کیفیت و مقاوم، نصب صحیح تجهیزات مربوطه، همچنین تهویه و تهویهمطبوع مناسب، بررسی توزیع حرارت و رطوبت درون فضا، رعایت اصول ایمنی و بهداشت، همچنین انتخاب مناسب مکان و ابعاد در طراحی، مهمترین نکات اجرایی در طراحی سونا و جکوزی هستند. این نکات مهم که در اجرای پروژههای سونا و جکوزی رعایت شوند، میتوانند به عمر طولانی و عملکرد ایدهآل این تجهیزات کمک کرده و تجربه رضایتبخش کاربران را بهبود بخشند. در ادامه به بررسی این نکات اجرایی خواهیم پرداخت.
نکات اجرایی طراحی جکوزی
جکوزی ها در شکل های مختلفی قابل ساخت و طراحی هستند و هیچ الزامی نیست که حتما به شکل های گرد و 4 گوشه یا چند گوشه طراحی شوند. به عنوان مثال جکوزی تصویر یک جکوزی 8 ضلعی بوده و 8 نفره می باشد.
در جکوزی دو سیکل جدا از هم وجود دارد:
- یک سیکل تصفیه
- یک سیکل جت نازل (رینگ هایی که در جکوزی قابل مشاهد هستند، مربوط به این سیکل هستند)
سیکل جت نازل
همانطور که اشاره شد سیکل دوم جکوزی، سیکل جت نازل می باشد. (محل رینگ ها و نازل ها در تصویر قابل مشاهده هستند.) از مهمترین نکات اجرایی طراحی جکوزی که جالب است بدانید، وجود این رینگ ها خیلی الزامی نبوده و شما می توانید در جاهایی به خصوصی از این رینگ ها استفاده نکنید.
نکات اجرای طراحی سونا
در ادامه تصاویری از سونا خشک و بخار را مشاهده می کنید.تصویر سمت چپ مربوط به سونا خشک و سمت راست سونا بخار را نشان می دهد.
استاندارد های سونا خشک
- دما استاندارد سونا خشک حدودا 60 تا 90 درجه سانتی گراد است.
- رطوبت استاندارد سونا خشک نسبی پایین و حدود ۵ تا ۳۰ درصد است.
- دما سونا بخار نسبت به سونا خشک پایین تر بوده ام رطوبت نسبی به حالت اشباع میرسد و محیط گرم و مرطوب است.
- برای دستیابی به حداکثر گرمایش بهتر است، ایعاد اتاق سونا کوچک باشد (بیشترین ارتفاعی که برای سونا در نظر گرفته میشود 210 تا 220 سانتی متر است)
- از آنجایی که هوای گرم به دلیل سبک بودن رو به بالا حرکت میکند ارتفاع اتاق سونا نباید بیش از حد باشد.
کاتالوگ سونا خشک
تصویر زیر نمونه کاتالوگ برند معروفی از سونا می باشد.
همانظور که مشاهده میشود، متناسب با حجم اتاق سونا مدل خود را انتخاب می کنید و نیازی به محاسبات پیچیده نخواهید داشت. به عنوان مثال در حجم اتاق سونا 16 متر مکعب مدل مورد نظر را از کاتالوگ میخوانیم، سپس سنگ مورد نیاز، ارتفاع و عمل را خواهیم داشت.
استاندارد طراحی سونا بخار
مورد بعدی که در سونا استفاده می شود سونای بخار است. بخار در سونا بخار به دو روش تولید می شود.
در تصویر فوق، تجهیز سمت راست از نوع الکتیکال بوده که آب سختی گیری شده و نرم وارد تجهیز شده، آن را گرم و به بخار تبدیل می گردد. سپس این بخار وارد فضا می شود.
نکته ای که در خصوص ضوابط طراحی سونا بخار باید بدانید این است که در هر پروژه ای از سونا بخار نیاز است که آب سختی گیری شده داشته باشید، چنانچه این نکته را رعایت نکنید این تجهیزات به سرعت رسوب می گیرند.
در صورتی که ابهامی در ارتباط با سیکل های جکوزی و نکات طراحی آن داشتید، در بخش نظرات با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید